Oudercomité

Mogen wij ons even voorstellen...

Het OC van basisschool de Langeberg bestaat uit een aantal enthousiaste ouders: voorzitter, penningmeester, secretaris en leden. Samen willen we ervoor zorgen dat onze school een prettige school is waar onze kinderen met plezier naar toe gaan. Betrokkenheid van alle ouders is ontzettend belangrijk en zeer gewenst.

Wat doet het OC ?

Het OC organiseert in samenwerking met de leerkrachten allerlei activiteiten zoals st. Maarten, sinterklaasfeest, kerstfeest, carnavalsviering, paasfeest met onze welbekende eiertitschwedstrijd, paaseierenverkoop, versieren eerste schooldag, communiebrunch, fancy fair, schoolkalender, parelloop, sponsoractie van de Plus in Brunssum.

Per activiteit wort een werkgroepje samengesteld van leden van het OC en een aantal leerkrachten. Dit groepje vormt samen de kerngroep en zij geven vorm aan de activiteit en schakelen hierbij in wat nodig is om het zo leuk mogelijk te laten verlopen. Alle informatie omtrent activiteiten wordt vooraf kenbaar gemaakt via Isy.

oudercomite

Vergaderen...

Vergaderen doen wij 1x per maand op woensdag avond! Tevens hebben wij 1x per jaar onze jaarvergadering hier wordt teruggekeken naar de activiteiten van het afgelopen jaar. Wanneer de datum van deze vergadering bekend is worden ouder/verzorgers uitgenodigd om zich aan te melden, iedereen is van harte welkom.

Ouderbijdrage

Al deze leuke activiteiten kunnen wij natuurlijk niet voor de kinderen organiseren zonder financiële bijdrage van de ouders. De vrijwillige bijdrage is in overleg met directie, MR en OC vastgesteld op 12 euro per kind. Voor kinderen die na januari op school komen is de bijdrage 6 euro.

De Bijdrage kan worden overgemaakt op: Oudervereniging Langeberg        NL50INGB0000936140

I.v.m. met het doorlopend organiseren willen wij vragen dit bedrag z.s.m. over te maken onder vermelding van naam en klas van uw kind. Vragen omtrent de bijdrage kunnen gemaild worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jouw talent, werklust en enthousiasme worden beloond...

In de eerste plaats de lach op het gezicht van de kinderen ! En de waardering die je krijgt van ouders en leerkrachten. Het is gewoon fijn om samen iets neer te zetten waarvan iedereen kan genieten. Het geeft een stukje voldoening. Ben je enthousiast geworden en wil je graag je steentje bijdragen ? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor onze hulpouderlijst. Vragen ? Spreek een van onze leden aan of mail naar bovenstaand e-mailadres

Rest ons nog om u als ouder maar vooral u kind(eren) een hele fijne schooltijd te wensen op onze school.

De huidge samenstelling van ons Oudercomité:

Voorzitter: Penningmeester:
Pauline van Wijk Angeliek Stawenga
   
Bestuurslid: Secretaris:
Pernilla van den Boogaard Monique Nienhuis
   
Bestuurslid Bestuurslid:
Manon Vinken saskia Spronck
   
Bestuurslid: Bestuurslid:
Kelly Esser natacha Grissen
   
Bestuurslid Bestuurslid
Sandra Dahler Mariëlle Braam
   
Bestuurslid Bestuurslid
Laura Widdershoven Ank Aelmans
   
Bestuurslid Bestuurslid
Sien Rozema Rachel van de Boogaard
   
Bestuurslid Afvaardiging team
Amanda Reuling

Iris Odekerken

Marieke Gulpers

Nicole Loermans

   

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.