MOVARE

Onze school maakt deel uit van Onderwijsstichting MOVARE: het bevoegd gezag van 46 scholen in de regio’s Heerlen-Nuth, Kerkrade, Brunssum-Onderbanken-Sittard/Geleen-Stein en Landgraaf.

Missie

MOVARE werkt vanuit de missie ‘Onderwijs op maat voor elk kind met aandacht voor de autonomie en authenticiteit van elk individu in een respectvolle omgang met elkaar en de wereld waarin wij leven met het oog op de leefbaarheid van de maatschappij van morgen’. Alle medewerkers geven hun activiteiten zodanig gestalte dat zij de kwaliteit van het onderwijs ten goede komen. Op deze manier leveren zij goed onderwijs voor de kinderen.

Bestuur

De stichting wordt bestuurd door een College van Bestuur, dat de stichting in en buiten rechte vertegenwoordigt. Het legt zijn werkzaamheden vast in een bestuursreglement. Het College treedt op als werkgever voor alle medewerkers in dienst van MOVARE en geeft leiding aan de medewerkers van het bestuursbureau. en sturing aan de directeuren.  Het College van Bestuur bestaat uit de heer R. Kruszel en mevrouw K. Huijnen.

Meer informatie kunt u hier vinden: MOVARE

 

 

eerstvolgende activiteit

Activiteit begint over
Activiteit op dit moment:
Sinterklaasavond