Vragen?

De Gezonde Basisschool van de Toekomst is een uniek concept, dat landelijk al veel aandacht krijgt. Het is bijzonder dat wij als school mee hebben kunnen doen met deze ontwikkelingen en vanuit hier onze visie op gezondheid en leren hebben kunnen verbreden. De positieve uitkomsten maken dat wij de beweegschool voortzetten en een volledige interventieschool zijn geworden. Mocht u meer informatie willen, kunt u terecht op  de website van de Gezonde Basisschool van de Toekomst. Hier vindt u naast de algemene informatie een uitgebreide pagina met veel gestelde vragen. U kunt ook altijd contact te leggen met de coördinator van onze school of met de bovenschoolse projectcoördinator bij Movare.

Coördinator BS. langeberg:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Andere contacten die u kunt benaderen zijn:

De bovenschoolse projectleiding vanuit Movare: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kinderopvang partner Kinderopvang Humankind: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wetenschappelijke zaken vanuit de Universiteit Maastricht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over de gezonde school, dan kan dat via deze links:

Talkshowfragmenten over het concept van de gezonde school(filmpjes)

Het effect van de gezonde basisschool van de toekomst

De gezonde basisschool van de toekomst boekje.

Ongelijkheid in een lunchtrommeltje

Een gezonde lunch smeert een kind niet vanzelf...

Uitbreiding van de gezonde school

Advocado en vette vis...

Alle uitgebrachte artikelen en teksten? Klik hier!

Veel leesplezier!

Eerstvolgende Activiteit