Vragen over GBvdT

Heeft u vragen?

De Gezonde Basisschool van de Toekomst is een uniek concept, dat landelijk al veel aandacht krijgt. Het is bijzonder dat wij als school mee hebben kunnen doen met deze ontwikkelingen en vanuit hier onze visie op gezondheid en leren hebben kunnen verbreden. De positeve uitkomsten maken zelfs dat wij de beweegschool voortzetten en zelfs de ambitie hebben om een volledige interventieschool te worden.  Mocht u meer informatie willen, dan kunt u terecht op  de website van de gezonde basisschool van de Toekomst. Hier vindt u naast de algemene informatie een uitgebreide pagina met veel gestelde vragen. U kunt ook altijd contact te leggen met de coördinatoren van onze school of met de bovenschoolse projectcoördinator bij Movare.

Coördinator BS. langeberg:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Andere contacten die u kunt benaderen zijn:

De bovenschoolse projectleiding vanuit Movare :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kinderopvang partner Kinderopvang HUMANkind:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetenschappelijke zaken vanuit de Universiteit Maastricht:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eerstvolgende Activiteit