Vragen over GBvdT

Heeft u vragen?

De Gezonde Basisschool van de Toekomst is een uniek project, dat landelijk al veel aandacht krijgt. Het is bijzonder dat wij als school mee kunnen doen met deze ontwikkelingen. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u terecht op de website: de website van de gezonde basisschool van de Toekomst. Hier vindt u naast de algemene informatie een uitgebreide pagina met veel gestelde vragen. U kunt ook altijd contact te leggen met de coördinatoren van onze school of met de bovenschoolse projectcoördinator bij Movare.

Coördinator BS. langeberg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Andere contacten die u kunt benaderen zijn:

De bovenschoolse projectleiding vanuit Movare :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kinderopvang partner Kinderopvang HUMANITAS:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetenschappelijke zaken vanuit de Universiteit Maastricht:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

eerstvolgende activiteit

Activiteit begint over
Activiteit op dit moment:
Sinterklaasavond