Meedoen als partner?

Meedoen als partner

Zoals u wellicht in de gaten heeft is het concept van de gezonde school een concept wat niet kan draaien zonder een financiële impuls vanuit bijvoorbeeld gemeente, provincie Limburg en de Rijksoverheid.  Omdat onze school in 2018-2019 de keuze heeft gemaakt om de beweegschool te verduurzamen, betekent dit dat wij dit gedeeltelijk zelf moeten organiseren en financiëren.

Willen wij onze leerlingen de gezonde lunch en beweging kunnen blijven bieden dan hebben wij hierin partners nodig. Partners op allerhande gebied. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Vrijwilligers die de lunch begeleiden en activiteiten begeleiden tijdens de pauzemomenten of bij buitenschoolse activiteiten
  • Verenigingen die hun diensten aanbieden tijdens pauzemomenten of na school. Zij kunnen kinderen in contact te brengen met sport of cultuur.
  • Bedrijven die een financiële injectie willen en kunnen geven zodat wij eventueel ook aanbod kunnen realiseren, ook te denken aan sponsoring van materiaal. 
  • Mensen uit de wijk die samen met onze leerlingen iets willen organiseren zo hebben wij bijvoorbeeld in de wijk al een moestuin, waar kinderen leren over groente verbouwen 

Wat kan u dit opleveren?

Ten eerste grote dankbaarheid namens onze school, maar vooral namens onze leerlingen! Daarnaast kan het u als vereniging leden opleveren als kinderen enthousiast raken van uw aanbod. Als bedrijf kunt u regelmatig op naamsbekendheid rekenen door het posten van reclame  of dankbetuiging via social media en in onze nieuwsbrieven.  Als vrijwilliger of wijkbewoner levert het u sociaal contact op en meer verbinding met de jeugd uit uw wijk.

Heeft u interesse om ons te steunen en ziet u hierin wegen die wij samen kunnen bewandelen, neem dan gerust contact op met de coördinator van de gezonde basisschool. Wij kunnen dan samen met u en de directie van onze school de mogelijkheden verkennen en uw inzet bespreken.

Alvast bedankt!

Jean-Paul Reul

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

tel: 045-5252958